QUÈ ÉS LA CHALLENGE BCN5K?

La Challenge BCN5K es una competició oberta a tots els corredors que disposin de xip groc, on puntuen les millors curses populars de 5 Km de Barcelona i d’arreu de Catalunya.

La inscripció es gratuïta i no t’has d’inscriure enlloc. Tan sols has de ser propietari d'un xip groc de ChampionChip i realitzar la inscripció, indicant el teu codi de xip, a cada una de les curses que conformen La Challenge BCN5K.

COM FUNCIONA?

Tots els corredors obtindreu una puntuació concreta, en funció del temps realitzat a cada cursa, que anirà actualitzant el rànquing oficial de la Challenge BCN5K. Un cop s’hagin realitzat totes les curses de la present temporada es completarà la classificació final absoluta (homes i dones i per categories. En cada edició es lliuraran diferents premis als primers classificats.

COM ES CALCULEN ELS PUNTS?

El sistema de punts es gestiona a través d’un algorisme de càlcul que s'aplica a tots els participants i a totes les curses que formen la Challenge BCN5K:

El temps del primer corredor inscrit de la cursa que porti xip groc marcarà els 100 punts per cada sexe i sobre aquest temps es calcularan els punts dels participants.

Les curses que compten 200 punts s’aplica el mateix algoritme però amb un màxim de 200 punts per al primer classificat.